Понечих да пусна ново съобщение, което се отнася за новодошлите, остъстващите и нередовните ученици. Както се досещате на всеки му се налага да отсъства и е неотложно, но ако отсъствате почти или през цялата учебна година ще съм длъжен да ви остава без оценка, при което не минавате по предмета ми. Ако се доберете до сайта в последната седмица през учебната година ще имате възможността да наваксате по следния начин: пишете ми минимум три РП-та в часове по ваше желание, които ми се пращат по ЛС, и изходното ниво. Ако пък сте отсъствали или сте нов и искате да наваксате по някакъв начин ми пратете едно ЛС или направо казано тук напишете РП за уроците, които сте пропуснали и ми ги пратете по ЛС като РП-то по последния урок го поставете в темата и ме уведомете. Предварително казвам, че нямам желанието да оставям на поправка и от мен няма да видите ученик, който да е оставен на поправка. Единствените, които ще оставям без оценка са нередовните. Просто нямам как да им пиша оценки, каквито и да са те. Най-ниските оценка, която ще пише е Приемлив и в много, ама наистина много, редки случаи и Слаб. Това е от мен. Надявам се да прочетете съобщението. Успех на всички!